Sfida 27 (3 pikë)

1. Për këtë sfidë ju nevojitet një top me madhësi mesatare (më mirë është të përdorni një top futbolli) dhe hapësirë adekuate për realizimin e sfidës;
2. Sfida është të ia dilni të bëni 5 ose më shumë zhonglime të vazhdueshme duke përdorur vetëm këmbën e majtë dhe/ose këmbën e djathtë;
3. Pranoje sfidën dhe bëhu aktiv!

REKOMANDIM
Përpiqeni ta realizoni këtë sfidë jashtë, në mjedis të hapur që të mos e dëmtoni inventarin e shtëpisë.

PIKË
3 pikë për realizim të suksesshëm të sfidës;

 

KUJDES
Sugjerojmë që të gjithë fëmijët më të rinj se 18 vjet të jenë nën vëzhgim të një personi të moshuar kur përpiqen ti realizojnë këta sfida. Të gjithë pjesëmarrësit kyçen nën rrezik të vet. Organizatori nuk merr përgjegjësi në rast lëndimi ose dëmi të kryer si rezultat i pjesëmarrjes në këtë projekt ose garë.

Dërgimi i videove për 22 mars - 23 prill mbaroi