Sfida 4 (1 pikë)

1. Për këtë sfidë ju nevojiten: një top me madhësi mesatare dhe hapësire adekuate në shtëpi;
2. Qëndroni drejt dhe mbani topin me të dyja duart ne pjesën e pasme të qafës;
3. Në një moment lëshoni topin me të dyja duart njëkohësisht, duartrokitni para jush, derisa topi bie pas shpinës suaj, e në fund kapeni atë para se të bie në dysheme;
4. Sfidoni veten dhe bëhuni aktiv!

MOS HARRONI!
– Mos e përthyeni trupin dhe qëndroni të drejtuar;

PIKË
1 pikë për realizim të suksesshëm të sfidës , në periudhë prej 1 minuti;

 

KUJDES
Sugjerojmë që të gjithë fëmijët më të rinj se 18 vjet të jenë nën vëzhgim të një personi të moshuar kur përpiqen ti realizojnë këta sfida. Të gjithë pjesëmarrësit kyçen nën rrezik të vet. Organizatori nuk merr përgjegjësi në rast lëndimi ose dëmi të kryer si rezultat i pjesëmarrjes në këtë projekt ose garë.

Dërgimi i videove për 3 shkurt - 10 mars mbaroi