Sfida 24 (2 pikë)

1. Për këtë sfidë nevojiten një letër tualeti dhe hapësirë adekuate për realizim të sfidës;
2. Shtriheni në kurriz, me këmbët të thyera në gjunjë, me shputat në dysheme dhe e mbani letrën e tualetit mbi krahëror me të dyja duart;
3. Sfida është nga ajo pozitë ta gjuani letrën e tualetit për lartë, drejt këmbëve dhe ta kapni me të dy këmbët derisa letra e tualetit është në ajër;
4. Pranoje sfidën dhe bëhu aktiv!

MOS HARRONI
Letrën e tualetit duhet patjetër ta kapni me të dyja këmbët(shputat) njëherazi, jo me gjunjët ose me pjesë të tjera të këmbëve;

PIKË
2 pikë për realizim të suksesshëm të sfidës

KUJDES
Sugjerojmë që të gjithë fëmijët më të rinj se 18 vjet të jenë nën vëzhgim të një personi të moshuar kur përpiqen ti realizojnë këta sfida. Të gjithë pjesëmarrësit kyçen nën rrezik të vet. Organizatori nuk merr përgjegjësi në rast lëndimi ose dëmi të kryer si rezultat i pjesëmarrjes në këtë projekt ose garë

Dërgimi i videove për 22 mars - 23 prill mbaroi