Sfida 20 (1 pikë)

1. Për këtë sfidë ju nevojiten: nje top dhe hapësirë adekuate pë realizim të sfidës
2. E drejtoni kurrizin dhe mbajeni topin përpara jush me të dy duart;
3. Sfida është ta hidhni topin pas kokës suaj, dhe ta kapni me të dy duart pas trupit tuaj – trupin gjatë gjithë kohës e mbani të drejtë;
4. Pranoje sfidën dhe bëhu aktiv!;

MOS HARRONI!
Realizimi i sfidës në fillim mund të duket i vështirë por është shumë argëtues;

PIKË
1 pikë nëse realizohet suksesshëm sfida;

 

KUJDES
Sugjerojmë që të gjithë fëmijët më të rinj se 18 vjet të jenë nën vëzhgim të një personi të moshuar kur përpiqen ti realizojnë këta sfida. Të gjithë pjesëmarrësit kyçen nën rrezik të vet. Organizatori nuk merr përgjegjësi në rast lëndimi ose dëmi të kryer si rezultat i pjesëmarrjes në këtë projekt ose garë

Dërgimi i videove për 22 mars - 23 prill mbaroi