Sfida 17 (1 pikë)

1. Për këtë sfidë ju nevojiten: një palë çorape dhe hapësirë adekuate në shtëpi;
2. Me çorapet mbathur, uleni në tokë dhe mbështeteni te duart që i keni vendosur pas trupit;
3. Sfida është nga ajo pozitë, duke i mbajtur shputat e këmbëve të ngritura lart, ti zbathni të dy çorapet duke përdorur vetëm njërën këmbë;
4. Pranojeni sfidën dhe bëhuni aktiv!

MOS HARRONI!
Mbathni çorape më të gjëra që të jetë më lehtë ta realizoni ushtrimin;
Do të duhet ta përsërisni sfidën nëse ju prek në tokë njëra shputë ose këmbë;

 

 

PIKË
1 pikë për realizim të suksesshëm të sfidës;

KUJDES
Sugjerojmë që të gjithë fëmijët më të rinj se 18 vjet të jenë nën vëzhgim të një personi të moshuar kur përpiqen ti realizojnë këta sfida. Të gjithë pjesëmarrësit kyçen nën rrezik të vet. Organizatori nuk merr përgjegjësi në rast lëndimi ose dëmi të kryer si rezultat i pjesëmarrjes në këtë projekt ose garë.

Dërgimi i videove për 22 mars - 23 prill mbaroi