Sfida 1 (1 pikë)

1. Për këtë sfidë ju nevojiten: një çantë, një letër tualeti dhe hapësirë adekuate pë realizim të sfidës
2. Hapeni çantën dhe vendoseni në kurriz;
3. E drejtoni kurrizin dhe mbajeni letrën përpara jush (me njërën ose me të dy duart);
4. Sfida është ta hidhni letrën e tualetit pas jush, të kalojë mbi kokën tuaj dhe drejt në çantën e hapurt;
5. Pranoje sfidën dhe bëhu aktiv!;

Mos Harroni!

– Realizimi i sfidës në fillim mund të duket i vështirë por është shumë argëtues;

 

PIKË
1 pikë për realizim të suksesshëm të sfidës , në periudhë prej 1 minuti;

KUJDES
Sugjerojmë që të gjithë fëmijët më të rinj se 18 vjet të jenë nën vëzhgim të një personi të moshuar kur përpiqen ti realizojnë këta sfida. Të gjithë pjesëmarrësit kyçen nën rrezik të vet. Organizatori nuk merr përgjegjësi në rast lëndimi ose dëmi të kryer si rezultat i pjesëmarrjes në këtë projekt ose garë

Dërgimi i videove për 3 shkurt - 10 mars mbaroi