СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИ

СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИ

Здружението за индивидуален, организациски и општествен развој „РАСТ И РАЗВОЈ Скопје“ на 1. Јули 2020 година започна со...